Green Room


PROJECT DETAILS


Location: London, UK
Programme: Residential 
Cost: Confidential
Status: Completed
Client: Private Developer
Architects: Hampson Williams Architecture

PROJECT OVERVIEW


Interior design for a roof extension located within the Bermondsey Street Conservation Area, London Borough of Southwark.  


The project utilised Cross Laminated Timber as a lightweight solution for the main structure, leaving it exposed internally, offering a warmth and contrast to the planes created by the white plastered walls and green rubber floor.


AWARDS


**RICS Award - Residential [Runner-up]**
**RIBA Regional Award 2017 [Shortlisted]**
**Sunday Times British Home Awards [Winner]**
**RIBA Regional Award 2016 [Shortlisted]**


Completed by Elena Thatcher working as an Project Architect at Hampson Williams Architecture.

Photography: Agnese Sanvito


︎ ︎


All contents © Elena Thatcher. 2018, except where noted.